Info

INFO BREV!!!
Den nya styrelsen har nu haft 2 möten och vill nu informera lite om vad vi håller på med. Vi har just idag tagit fram ett nytt sponsoravtal och jakten på sponsorer kan nu börja.

Det jobbas för fullt på att få fram nya tävlingströjor och även klubbtröjor men där får vi vänta lite tills vi fått lite sponsorer som vi kan få med på dom.

Som ni kanske såg på våran presentation så har vi delat upp oss som kontaktpersoner (länk) mellan styrelse och dom olika arbetsgrupperna för att ni lättare skall veta vem ni ska kontakta om ni har någon fråga.

Gamla klubbhuset är i detta nu bara en hög med brädor och på väg att forslas bort.

Banan byggs om för att vi ska få en bra publikplats och kunna sköta banan utan grävmaskin och även minska olyckorna som varit just vid detta utförshopp. Vi kommer inte stänga banan om det verkligen inte behövs, vi kommer gå ut med info om banan är slätad och hur den ser ut.

Vi har även tagit beslut om att träningarna med Turesson skall gälla alla medlemmar från 85cc och uppåt. Se mer info på https://www.mcalingsas.se/organiserad-traning/

Allmänträning kommer ske på tisdagar och torsdagar och lördagar då vi tror att detta kommer locka mer gäståkare och då öka våra intäkter.

Detta är lite av vad vi just nu jobbar på. Vi hoppas att vi snart skall kunna öppna banan och ser framemot ett grymt år tillsammans med er.

Mvh Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *